Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Asics - Onitsuka Tiger

Asics - Onitsuka Tiger

Onitsuka Tiger

Το 1949, ο κ. Kihachiro Onitsuka δημιούργησε την Onitsuka Co. Ltd., τον πρόδρομο της ASICS, με στόχο να δημιουργήσει μια υγιή Ιαπωνική νεολαία μέσω του αθλητισμού.

Εκείνη την χρονική περίοδο ο κ. Onitsuka ήταν γνωστός ως ο πρώτος εξειδικευμένος κατασκευαστής παπουτσιών στην Ιαπωνία. Συνήθως συζητούσε με τους αθλητές και τους προπονητές τους για να δημιουργήσει τα καλύτερα προϊόντα.

Τα παπούτσια του έπαιζαν ένα σημαντικό ρόλο σε κάθε μαραθώνιο και σε όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες από το 1951, και έχουν φορεθεί από τους πιο επιτυχημένους αθλητές όπως ο Lasse Viren και ο Toru Terasawa.

Τα διάσημα Tiger Stripes είναι συνώνυμα με τον θρίαμβο των σπορ. Σήμερα, η Onitsuka Tiger είναι γνωστή ως μία θρυλική και καινοτόμα Ιαπωνική αθλητική εταιρεία.

Είναι βασισμένη στα αρχικά αθλητικά παπούτσια διαφόρων αθλημάτων και στη συλλογή της παραδοσιακές μέθοδοι συναντιούνται με τα σύγχρονα σχέδια. Με εικοσιπέντε χρόνια σχεδιαστικής εμπειρίας, η Onitsuka Tiger έχει ήδη προχωρήσει και σε σχεδιασμό ρούχων, όπου και εκεί ακόμα υπάρχουν Ιαπωνικά στοιχεία παράδοσης, τα οποία προσδίδουν μοναδικότητα και ατομικότητα.

Για να προσθέσει την δική της τελευταία πινελιά υπάρχει μια συλλογή αξεσουάρ για παπούτσια και ρούχα, τα οποία αντανακλούν το καινοτόμο πνεύμα αυτής της θρυλικής αθλητικής εταιρείας.

Brand History Asics

Anima Sana In Corpore Sano - Nους Υγιής Eν Σώματι Υγιεί.

Περισσότερα από 50 χρόνια πριν, το 1949, ο Kihahiro Onitsuka ίδρυσε τον πρόδρομο της ASICS, την Onitsuka Ltd, δημιουργώντας τα πρώτα παπούτσια running. Από τότε πολλά έχουν αλλάξει εκτός από τη δέσμευση της ASICS να προσφέρει τα καλύτερα και πιο πρωτοποριακά αθλητικά προϊόντα.

Σήμερα η ASICS αντιπροσωπεύεται σε όλες τις ηπείρους. Σε συνεχή διάλογο με επαγγελματίες και ερασιτέχνες αθλητές, η ASICS μεταφράζει την τεχνολογία σε υπερσύγχρονα και λειτουργικά προϊόντα για μεγάλο αριθμό αθλημάτων.

τα παραπάνω στοιχεία προέρχονται απο το την Asics

www.e-sportmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου