Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Adidas

Adidas – Μια σύντομη παρουσίαση

Για περισσότερα από 80 χρόνια ο όμιλος Adidas αποτελεί ενεργό μέλος στο σύνολο των αθλημάτων όλων των επιπέδων προσφέροντας τα πιο εξελιγμένα αθλητικά παπούτσια , αθλητικά ρούχα και αθλητικά αξεσουάρ.

Σήμερα η adidas αποτελεί έναν από τους ηγέτες στο παγκόσμιο επίπεδο στην αγορά αθλητικών ειδών προσφέροντας μια τεράστια γκάμα προϊόντων σε όλους τους αθλητές σε όλα τα αθλήματα.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες ανάπτυξης του ομίλου adidas είναι η μητρική εταιρεία adidas , η πρόσφατα αποκτηθείσα Reebok και η Taylor Made – adidas Golf. Τα κεντρικά γραφεία της adidas βρίσκονται στη Γερμανία ( 23 χιλιόμετρα από τη Νυρεμβέργη στην Herzogenaurach). Από εκεί διευθύνεται ο κολοσσός αυτός καθώς και εκεί είναι που αναπτύσσονται όλες οι νέες τεχνολογίες που εφαρμόζονται στα προϊόντα της adidas. Τα κεντρικά γραφεία της Reebok βρίσκονται στη Μασαχουσέτη των ηνωμένων πολιτειών

Η adidas είναι μια εταιρεία που είναι προσανατολισμένη στον καταναλωτή και για το λόγο αυτό προσφέρει συνεχώς προϊόντα που διακρίνονται για τη ποιότητα , το στυλ , την άνεση και την αντοχή τους.

Επενδύει πολλά στην ανάπτυξη και στη βελτίωση των νέων τεχνολογιών.

Αποτελεί έναν παγκόσμιο οργανισμό με έντονη κοινωνική ευαισθησία και έμπρακτη δράση για τη προστασία του περιβάλλοντος.

Τα οικονομικά της δεδομένα είναι πραγματικά αξιοθαύμαστα και βελτιώνονται συνεχώς τα τελευταία χρόνια.

www.e-sportmania.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου